به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، نظر به اهمیت و جایگاه سیستم های عصبی و شناختی در شکلگیری انتخابها، عملکرد، و عکسالعمل در شرایط مختلفف علاوه بر حوزههای مرتبط با علوم پزشکی و روانشناختی، حوزههای مختلفی از علوم مهندسی نظیر مندسی پزشکی، مهندسی الکترونیک و کنترل، مهندسی معماری و عمران، مهندسی هوافضا و علوم پایه و دیگر شاخههای علم مانند طراحی صنعتی، هنر، فلسفه، مدیریت و بازاریابی نیز در سالهای اخیر به طور چشمگیری به مطالعه سیستمهای عصبی و شناختی جذب شدهاند.
علاوه بر حوزه های ذکر شده، نظر به اهمیت مطالعه این سیستمها، دولتها در کشورهای مختلف، بودجههای خاصی به مطالعات این حوزه تخصیص دادهاند که در کشور ایران نیز ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی در این زمینه حمایت های ویژهای را از پروژهای مرتبط با علوم شناختی به عمل میآورد.
نظر به پیچیدگی خاص این سیستمها، شناسایی ابعاد مخنلف آن تنها از طریق آزمایشات سایکوفیزیکی میسر نبوده و ابزارها و روشهای محاسباتی یک مکمل ضروری در توجیه و تفسیر اطلاعات بدست آمده از آزمایشات است که باعث افزایش اطلاعات میشود درخصوص رشته مهندسی پزشکی با توجه به ماهیت بینرشتهای آن و توانمندی دانشجویان و محققین این رشته در روشهای مختلف مهندسی و محاسباتی و آشنایی آنها با حساسیتهای سیستمهای زیستی، جایگاه خاص پیدا میکند. در این سخنرانی به معرفی پتانسیلها و جایگاههای موجود برای دانشجویان و محققین مهندسی پزشکی در علوم اعصاب و روانپزشکی محاسباتی پرداخته می شود.
این برنامه با سخنرانی گلناز بغدادی ـ دکتری مهندسی پزشکی بیوالکتریک دانشگاه صنعتی امیرکبیر روز سهشنبه ۲۵ آذر ساعت ۱۲ تا ۱۳ به صورت مجازی برگزار می شود.
علاقهمندان می توانند جهت ثبت نام و دریافت لینک سمینار، به شناسه sabme_aut@ مراجعه کنند.
انتهای پیام