
به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روابط عمومی ارتش، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، در آستانه 24 مهر، سالروز تشکیل سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با حضور در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش افزود: امروز به یُمن وجود نهاد عقیدتی سیاسی که از تدابیر و یادگارهای حضرت امام خمینی(ره) می باشد، نه تنها کارکنان پایور ما بلکه جوانانی که دو سال از بهترین روزهای زندگیشان را در نیروهای مسلح بعنوان پرسنل وظیفه می گذرانند نیز از برکات این سازمان بهره مند می شوند.
** ارتش پس ازانقلاب اسلامی به یک ارتش معنویت محور تبدیل شده است
وی در ادامه گفت: اگر امروز لقب ارتش حزب الله از سوی ولی امر مسلمین به ارتش اعطا شده و ارتش ما به یک ارتش معنویت محور تبدیل شده است، همه از برکت وجود سازمان معظم و بزرگ عقیدتی سیاسی و روحانیون، مسئولین و کارکنان زحمتکش آن می باشد که در کنار فرماندهان و دیگر پرسنل ارتش باری بزرگ را در جهت ارتقای معنویت در ارتش بر دوش می کشند.
فرمانده کل ارتش همچنین افزود: با بررسی عملکرد سازمان عقیدتی سیاسی ارتش به خوبی درمی یابیم آنچه در ارتش ما در 38 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی رخ داده چیزی شبیه معجزه است و ارتش کاملاً وابسته را به ارتشی مقتدر، معنویت محور و خودکفا که فقط در جهت آرمان های انقلاب تلاش می کند تبدیل کرده است و من بعنوان فرمانده کل ارتش از تلاش روحانیون، فرماندهان، مسئولین و آحاد کارکنان این سازمان نهایت تشکر و قدردانی را دارم.
امیر سرلشکر موسوی ادامه داد: آنچه که ما باید به آن توجه کنیم این است که باوجود فعالیت های بسیار خوب عقیدتی سیاسی در به انجام رساندن وظایفی که بر عهده اش گذاشته شده، این نهایت کار نیست و توقع و خواست فرماندهی معظم کل قوا و رهبری انقلاب از مجموعه ارتش و عقیدتی سیاسی بیش از این است و ما باید دست در دست هم تلاش کنیم تدابیر و خواست های رهبری را به سرمنزل مقصود برسانیم.
وی در ادامه به طرح های تعالی محور سازمان عقیدتی سیاسی ارتش مانند طرح «مصباح» اشاره کرد و افزود: با تعامل بسیار خوبی که بین سامانه فرماندهی و عقیدتی سیاسی وجود دارد و با طرح ها و برنامه های خوبی که سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در جهت ارتقای سطح معنویت در آجا دارد، انشاءالله برکات بیشتری از این سازمان نصیب کارکنان ارتش خواهد شد.
فرمانده کل ارتش در پایان گفت: همه ما باید تلاش کنیم ارتش جمهوری اسلامی ایران را به نِصاب شایسته آن برسانیم. نِصابی که متناسب با آرمان های والای انقلاب اسلامی و تدابیر حضرت امام خامنه ای ( مد ظله العالی ) باشد.
به گزارش ایرنا، تاریخچه سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در 22 بهمن 1357 و تغییر و تحولهای مختلف درهمه ارکان کشور، گروهی از نیروهای مذهبی و انقلابی به همراه عدهای از کارکنان مؤمن ارتش درستاد مشترک جمع و درمحل ساختمان مستشاران نظامی آمریکا که تنها ساختمان خالی ستاد بود کمیته نظامی امام خمینی(ره) را تشکیل دادند.
اما باهوشیاری امام راحل، از انحلال ارتش و یا افتادنش بهدست لیبرالها جلوگیری و از اواخرسال 1357 دربیت حضرت آیتالله خامنهای، جلسههایی درباره ارتش تشکیل شد که آیتالله هاشمی رفسنجانی و برخی از اعضای کمیته نظامی امام(ره) در ستاد مشترک ارتش، در آن شرکت میکردند.
حضرت آیتالله خامنهای نیز که در آن زمان عضو شورای انقلاب بود، درحکمی در روز 23 مهرماه 1358 دستور ادامه کار در زمینه طرح سیاسی ایدئولوژیک در ارتش و اقدامهای لازم برای پیاده کرده آن را صادر فرمودند. فردای آن روز این طرح در شورای انقلاب مطرح شده و به تصویب رسید و با این حرکت، اولین گام در جهت قانونیشدن نهاد عقیدتی سیاسی در ارتش برداشته شد.
همچنین در پی وقوع این حوادث و فشارهای بنیصدر و مخالفان خط امام (ره) بر این نهاد، حضرت امام خمینی (ره) با آگاهی کاملی که از اوضاع داشتند، با صدورحکمی، حجتالاسلاموالمسلمین غلامرضا صفایی را بهعنوان رئیس اداره سیاسی ایدئولوژیک ارتش منصوب کردند و حکمی نیز خطاب به رئیس ستاد مشترک ارتش صادر فرموده و تصریح کردند که سازمان سیاسی ایدئولوژیک در انتخاب خط مشی خود، صرفاً تابع ولایت فقیه است و فقط از نظر انسانی و آماد و پشتیبانی تابع ستاد مشترک ارتش میباشد.
مأموریت و وظایف سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران براساس ماده 14 و 15 قانون آجا، ارتقای بینش دینی و سیاسی کارکنان ارتش، ارائه آموزشهای عقیدتی و سیاسی، انتشار نشریات، کتابها و دیگر محصولات فرهنگی و هنری، نظارت بر حفظ و اجرای موازین اسلامی و انجام کلیه وظایف روابط عمومی در ارتش بر عهده سازمان عقیدتی سیاسی میباشد.
اجتمام/1193*1724*
تنظیم:حسن حیدری* انتشار: حسین فتح الهی
انتهای پیام /*