
به گزارش ایرنا، علی محمد احمدی روز سه شنبه در نشست شورای فرهنگی مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: بر این اساس سهم هر دستگاه در راستای اجرای برای برنامههای پیشگیری از آسیبها طی برنامه پنج ساله ششم نیز مشخص شده است.
وی تصریح کرد: سهم آموزش و پرورش 100، علوم پزشکی 50، سازمان تبلیغات 50، بهزیستی 30، کمیته امداد 10، بنیاد شهید پنج و اداره تعاون سه روستاست.
احمدی افزود: این روستاها بر حسب میزان خطرزا بودن انواع آسیبهای اجتماعی دسته بندی شدهاند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: هم اینک حدود 50 آسیب اجتماعی در اطلس آسیبهای موجود استان هست که اعتیاد، طلاق و افت تحصیلی از جمله این آسیبهاست.
احمدی عنوان کرد: دستگاههای عضو شورای مواد مخدر از هر گونه موازی کاری و جزیرهای عمل کردن در این راستا پرهیز کنند.
وی گفت: یکی از رویکردهای دولت دوازدهم استفاده از ظرفیتهای مردمی بهویژه سازمانهای مردمنهاد برای مقابله با معضل اعتیاد است که این شورا باید بر روی این مهم بیشتر تمرکز کند.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: با توجه به طرح شیوع شناسی هماینک ضریب شیوع اعتیاد در استان 3/2 درصد است.
ناصر رضایی ابراز داشت: حدود 12 هزار معتاد در کهگیلویه و بویراحمد هست.
وی افزود: در سال گذشته 27 نفر در اثر سوءمصرف مواد مخدر فوت کردند و از ابتدای سال جاری تاکنون 18 نفر جان خود را به همین دلیل از دست دادهاند.
فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: از ابتدای امسال تاکنون 2 تن و 230 کیلوگرم مواد مخدر کشف شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته هفت درصد افزایش داشته است.
سردار مهدی انصاری تصریح کرد: تاکنون یک هزار و 100 نفر دستگیر و 200 خودرو نیز توقیف شده است.
وی گفت: با ایجاد ایستگاههای دائمی در چهار محور اصلی استان زمینه قاچاق مواد مخدر ناامن میشود.
خبرنگار: فهیمه قهرمانی**انتشاردهنده: سید ولی موسوی
9868/6110
انتهای پیام /*