خانه / دسته‌بندی نشده / بررسی نقش بهداشت مواد غذایی و تغذیه در کرونا

بررسی نقش بهداشت مواد غذایی و تغذیه در کرونا

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با حضور دکتر عاطفه صرافان صادقی ـ استادیار گروه تغذیه مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان ساعت ۱۸ روز دوشنبه اول دی ماه برگزار می‌شود و شرکت در آن برای تمامی افراد آزاد و رایگان است.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق پیوند http://vroom.um.ac.ir/safvm در این جلسه شرکت کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر به شناسه @MRashidi۹۹۲۲ پیام دهند.
انتهای پیام

پاسخی بگذارید