خانه / اجتماعی / افزایش مصرف قند، نمک و چربی سلامت شهروندان را تهدید می کند

افزایش مصرف قند، نمک و چربی سلامت شهروندان را تهدید می کند



محمد کاظم‌زاده روز دوشنبه در جمع دانشجویان بهداشت مواد غذایی همدان تاکید کرد: علت اصلی شیوع بیماری های غیرواگیر در جامعه سبک زندگی نادرست و رواج رژیم غذایی غلط در بین مردم است بنابراین باید برای کاهش مصرف مواد غذایی مضر سلامت اقدامی کرد.
مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: سازمان غذا و دارو طرح برچسب گذاری نشانگرهای رنگی تغذیه ای را به عنوان ابزاری برای انتخاب صحیح مواد غذایی برای پیشگیری از بیماری های یاد شده از سال 94 آغاز کرده و همه دانشگاه های کشور نیز ملزم به اجرایی کردن این طرح شدند.
کاظم زاده گفت: دبیرخانه برچسب گذاری نشانگرهای رنگی تغذیه در دانشگاه همدان مستقر شده است و طبق داده های آماری هم اینک بیش از 96 درصد تولیدات صنایع غذایی استان دارای نشانگرهای رنگی تغذیه ای هستند.
وی اظهارکرد: مصرف مواد آرایشی و اقبال مردم به این مواد نیز افزایش داشته تا جایی که میانگین مصرف مواد آرایشی در کشور از نرم جهانی بالاتر است.
مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان از شهروندان خواست تا اقلام آرایشی و بهداشتی خود را از فروشگاه های معتبر تامین کنند و هنگام خرید اینگونه لوازم به برچسب سلامت آن توجه داشته باشند.
کاظم زاده افزود: بیشتر مواد آرایشی و بهداشتی از مبادی غیررسمی به صورت قاچاق وارد کشور می شود بنابراین باید هنگام خرید محصولات آرایشی و بهداشتی به دارا بودن برچسب اصالت بر روی کالا توجه کرد.
وی اظهار کرد: به منظور ارتقای سواد سلامت مردم و فرهنگ سازی در این زمینه، کارشناسان این مجموعه با حضور در مدارس، دانشگاه ها، سازمان های دولتی و خصوصی و دیگر ارگان های بسیج، برنامه آموزشی را در سطح گسترده استان آغاز کرده است.
دکتر کاظم زاده اضافه کرد: این برنامه های آموزشی تا نهادینه شدن سبک زندگی سالم با استفاده از محصولات سلامت محور این آموزش ها ادامه دارد.
در یک ماه گذشته 189 قلم محصول آرایشی و بهداشتی قاچاق جمع آوری شده است.
7526/2087
خبرنگار: علیرضا جهانگیری** انتشاردهنده: زهرا پیرنیا



انتهای پیام /*










دیدگاهتان را بنویسید